Duinrell

Welkom op

Vakantiepark Duinrell

Duinrell

Duinrell is een vakantiepark bij Wassenaar, in Zuid-Holland. Uw vakantie met of zonder kinderen kunt u hier prima doorbrengen in een bungalow of op de camping.

Adres:
Duinrell 1
2242 JP
Wassenaar

Kenmerken Duinrell

Openingstijden

Bekijk de website van Duinrell voor de actuele openingstijden!

Website

www.duinrell.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Duinrell

Er is in Duinrell genoeg te doen voor de kinderen, terwijl er voor de ouders de gelegenheid is helemaal tot rust te komen. Duinrell bestaat niet alleen uit een vakantiepark, maar heeft ook een pretpark vol spectaculaire attracties en een van de grootste tropische zwembaden van Nederland, het Tikibad. Als u in vakantiepark Duinrell verblijft kunt u onbeperkt gratis naar het attractiepark. Bovendien mag u gratis in het tropisch zwembad, met zijn vele spetterende glijbanen.

In Duinrell zijn genoeg mogelijkheden om lekker te eten en actief te sporten. De omgeving is rijk aan bossen, en het langste strand van Zuid-Holland ligt op een korte afstand. U kunt verblijven in een volledige ingerichte bungalow, genaamd Duingalow, of op de uitgebreide camping van het vakantiepark. Hier kunt u over een campingplaats met veel comfortabele voorzieningen beschikken. Duinrell, daar kikker je van op!