Port Zélande

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande is het park bij uitstek voor de actieve watersporter. Geniet in een van de cottages aan het Grevelingenmeer en proef de Zuid-Franse sfeer van het park.

Adres:
Port Zélande 2
3253 MG
Ouddorp (Zuid-Holland)

Kenmerken Center Parcs Port Zélande

Openingstijden

Bekijk de website van Center Parcs Port Zélande voor de actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande is omgeven door water en aan het Grevelingenmeer zijn er diverse mogelijkheden tot waterrecreatie. Zo kan een duikbrevet in 3 dagen gehaald worden en zelfs de jongste kunnen leren duiken in het zwembad. Op het droge is ook genoeg te beleven. Er zijn meerdere banen voor diverse racketsporten zoals tennis en badminton. Of ga er gezellig op uit met een waterfiets en geniet na de inspanningen van een rustgevende lichaamsmassage. Bezoek met de kinderen Aqua Mundo met spectaculaire wildwaterbaan en de Turbo Tunnel. Voor kinderen is er nog veel meer te doen: In de Adventure Factory staan de House of Games, de midgetgolfbaan en live entertainment garant voor urenlang plezier. De kleintjes kunnen voor het slapen gaan luisteren naar de mooiste verhalen tijdens het voorleesuurtje. De oudere kinderen kunnen zich lekker uitleven in de Kids Disco. ‘s Avonds kan men met de hele familie dineren in het à la carte restaurant Sharky’s Bar & Grill met uitzicht op de haven.

Center Parcs Port Zélande ligt aan de Brouwersdam in het Grevelingenmeer. Hier kunnen tal van watersportactiviteiten beoefend worden zoals zeilen, kanoën of roeien. Aan het Noordzeestrand kan men lekker op een strandbed genieten van de zon, maar ook kitesurfen of vliegeren met de kinderen. Voor een dagje uit kan een bezoek gebracht worden aan de voormalige deltawerken Neeltje Jans.