Welkom op

Bonte Vlucht

Bonte Vlucht

In Doorn, in de regio Utrecht, vindt u vakantiepark Bonte Vlucht van Succes Holidayparcs. Een leuk familiepark waar iedereen zich vermaakt.

Adres:
Leersumsestraatweg 23
3941 MN
Doorn

Kenmerken Bonte Vlucht

Openingstijden

Bonte vlucht is het gehele jaar door geopend. Accommodaties zijn het hele jaar te boeken en de kampeerplaatsen van 1 april t/m 30 september.

Parkeergelegenheid

Ja gratis parkeren op de algemene parkeerplaats

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Bonte Vlucht

Het vakantiepark is gelegen in het dorpje Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Bonte Vlucht is centraal gelegen en daardoor ben je op korte afstand verwijderd van verschillende mooie plaatsen en activiteiten. Op de Utrechtse Heuvelrug kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Je vindt hier ook verschillende diersoorten zoals reeën, dassen, eekhoorns en meer dan 100 vogelsoorten. Voor uitstapjes kun je naar Het Luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark of Dierenpark Amersfoort.

 

Voor een familievakantie kom je naar vakantiepark Bonte Vlucht, gelegen in de levendige regio Utrecht. Bij Bonte Vlucht kun je op verschillende manieren overnachten. Verblijf in een 5-persoons chalet of in een 2-tot 4-persoons appartement. De chalets zijn voorzien van een woonkamer met open keuken voorzien van de benodigde apparatuur, badkamer met wastafel, douche en toilet en een terras met tuinmeubilair. De appartementen beschikken ook over een woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad, douche en wastafel en een balkon met meubilair.

 

Bonte Vlucht heeft ruim opgezette kampeerplaatsen waar je kunt verblijven met tent of caravan. De kampeerplaatsen zijn opgedeeld in plaatsen tussen de 100 en 200m2 en zijn standaard voorzien van 6 ampère elektra en 8 volt aansluiting voor elektrische apparaten (tegen betaling). Rond de kampeervelden staan op diverse plekken sanitairgebouwen met toiletten, douches en wastafels. Bij Bonte Vlucht kampeer je midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en word je wakker met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen.