Vakantiepark De Vossenburcht

Welkom op

Vakantiepark De Vossenburcht

Vakantiepark De Vossenburcht

Toe aan een lekkere vakantie vol ontspanning, activiteiten en avontuur voor het hele gezin? Kom eens langs bij Vakantiepark De Vossenburcht!

Adres:
Bezoensweg 5
7955 PT
IJhorst

Kenmerken Vakantiepark De Vossenburcht

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Camping de Vossenburcht

Informatie Vakantiepark De Vossenburcht

Vakantiepark de Vossenburcht bevindt zich in het midden van de prachtige natuur van Overijssel. Niet alleen de schitterende omgeving in Ijhorst zal voor veel positieve afleiding zorgen, ook het verblijf zelf is een beleving op zich! Het park heeft een aanbod van 6 verschillende typen accommodaties op het vakantiepark. Alle accommodaties bevinden zich op een groot stuk grond, waardoor je in alle rust van je vakantie kan genieten! Bovendien hebben alle bungalows een betegelde achtertuin. Hier kan je ‘s zomers heerlijk barbecuen! Kampeer je liever in je eigen tent of caravan? Op het campinggedeelte van het vakantiepark kan je jouw eigen tent of caravan neerzetten!

Met de schitterende omliggende natuur op een steenworp afstand ligt er altijd een nieuw en verrassend tripje op de loer. Ook voor de kinderen, klein en groot, is er genoeg te doen. Het park heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo is er speciaal voor de kinderen een springkussen aanwezig op het park. Daarnaast zijn er ook een snackbar en een cafeetje aanwezig op deze camping!