Vakantiepark De Lindenberg

Welkom op

Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiepark De Lindenberg

Toe aan een lekkere vakantie vol ontspanning, activiteiten en avontuur voor het hele gezin? Kom eens langs bij Vakantiepark De Lindenberg in Overijssel!

Adres:
Borkeldsweg 57
7451 TA
Holten

Kenmerken Vakantiepark De Lindenberg

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark De Lindenberg

Vakantiepark de Lindenberg bevindt zich middein de prachtige natuur van Overijssel. Niet alleen de schitterende omgeving in Holten zal voor veel positieve afleiding zorgen, ook het verblijf zelf is een beleving op zich! Het park heeft een aanbod van 8 verschillende bungalows op het vakantiepark. Alle accommodaties bevinden zich op een groot stuk grond, waardoor je in alle rust van je vakantie kan genieten! Bovendien hebben alle bungalows een betegelde achtertuin. Hier kan je ‘s zomers heerlijk barbecuen! 

Met de schitterende omliggende natuur op een steenworp afstand ligt er altijd een nieuw en verrassend tripje op de loer. Ook voor de kinderen, klein en groot, is er genoeg te doen. Het park heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo kunnen er fietsen gehuurd worden en is er een tennisveld beschikbaar. In de zomermaanden kan je lekker een duik nemen in het verwarmde zwembad. Voor een lekker hapje kan je terecht in Brasserie de Borkeld.