Hof van Salland

Welkom op

Vakantiepark Hof van Salland

Vakantiepark Hof van Salland

Vakantiepark Hof van Salland in gelegen tussen de Ijssel en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het park grenst aan de provincie Twente. 

Adres:
Knollenhaarweg 7
7447 PP 
Hellendoorn

Kenmerken Vakantiepark Hof van Salland

Parkeergelegenheid

Aanwezig

Parkeerkosten

Onbekend

Geschikt voor gezinnen

Ja

Hof van Salland: Luxe en Wellness

Informatie Vakantiepark Hof van Salland

Vakantiepark Hof van Salland ligt in het plaatsje Hellendoorn in de provincie Overijssel. Het park grenst aan de provincie Twente. Dit luxe vakantiepark is gelegen tussen rivier de Ijssel en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hierdoor is deze vakantiebestemming uiterst geschikt voor de échte natuurliefhebbers onder ons! Je kan er naar hartenlust wandelen, fietsen en paardrijden. In de buurt van het vakantiepark vind je steden als Zwolle en Deventer. Daarnaast is het park omringd door een aantal gezellige dorpjes. Ga je liever wat actievers doen? Dan is het nabijgelegen Avonturenpark Hellendoorn een hele leuke tip voor een dagje uit!

 De villa’s van Vakantiepark Hof van Salland zijn zeer ruim opgezet. Het park biedt je de keuze uit 10 verschillende soorten accommodaties. Er zit dus voor iedereen wel een leuke villa bij! Het vakantiepark in Overijssel heeft villa’s voor 2 tot 14 personen. Op vakantie met je hele familie zou hier dus geen probleem zijn!