Sunparks Zandvoort Aan Zee

Welkom op

Vakantiepark Sunparks Zandvoort Aan Zee

Sunparks Zandvoort aan Zee

In Sunparks Zandvoort aan zee valt van alles te beleven. Ontspannen, uitgaan of genieten van de natuur, in Zandvoort is het allemaal mogelijk. Deze levendige plaats staat bekend om het racecircuit, de boulevard en het casino. Ook de beboste duinen en heerlijke stranden kenmerken dit voormalig vissersdorp.

Adres:
Vondellaan 60
2041 BE
Zandvoort

Kenmerken Sunparks Zandvoort Aan Zee

Openingstijden

Bekijk de website van Sunparks Zandvoort aan Zee voor de actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Sunparks Zandvoort Aan Zee

Sunparks Zandvoort aan zee ligt aan de duinen en de boulevard van Zandvoort, een prima locatie voor een strand- en duinwandeling of fietstocht in de frisse zeewind. Vanuit alle hotelkamers is er dan ook een mooi uitzicht over zee. Nabij het bungalowpark kunnen meerdere watersporten beoefend worden, van een vaartocht tot een zeilcursus. In de overdekte Beach Factory kan men midgetgolfen of bowlen in zomerse sferen. Zwemmen is mogelijk in zwemparadijs Aqua Mundo en in de Aqua Cinema is het zelfs mogelijk een film te kijken vanaf een luchtbed. In de Market Dome kan gedineerd worden in een van de restaurants.

In de omgeving van Zandvoort Aan Zee kan men heerlijk wandelen en fietsen, zoals in natuurreservaat De Kennemerduinen. Ook zijn er parken en tuinen in de buurt, zoals het Kraansvlak en de Amsterdamse Waterleidingtuinen. Ook lekker shoppen in Zandvoort behoort tot de mogelijkheden