Vakantiepark De Krim Texel

Welkom op

Vakantiepark De Krim Texel

Vakantiepark De Krim Texel

Vakantiepark De Krim Texel bevindt zich direct aan een prachtig bos in het noorden van Texel. Het vakantiepark ligt tussen Den Burg en De Koog in Texel. Het strand ligt op loopafstand van het park.

Adres:
Roggeslootweg 6
1795 JV
De Cocksdorp

Kenmerken Vakantiepark De Krim Texel

Website
Parkeergelegenheid

Bij de bungalow

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

De Krim Texel - gratis bootreis

Informatie Vakantiepark De Krim Texel

Vakantiepark de Krim Texel bevindt zich direct aan een prachtig bos. Het vakantiepark ligt in het noorden van waddeneiland Texel. Het strand ligt op loopafstand van het park. Alle bungalows op dit vakantiepark zijn in een moderne stijl ingericht. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een eigen tuin met tuinmeubilair. Alle bungalows op het park zijn voorzien van een geheel gratis WiFi verbinding. Daarnaast zijn sommige accommodaties voorzien van een heerlijke sauna! Wil je met een grotere groep mensen op vakantie naar Texel? Dit is geen probleem op dit vakantiepark! Er zijn namelijk accommodaties waar je met een grote groep kan overnachten!

Wil je ook van de omgeving van dit vakantiepark in Texel genieten? Het centrum van De Cocksdorp ligt op slechts enkele minuten afstand van het vakantiepark. Bovendien leent dit eiland zich perfect voor wandel- en fietstochten en paardenritten. Voor de golfliefhebbers is er een grote golfbaan beschikbaar naast het vakantiepark!