Egmond aan Zee

Welkom op

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee

Kustpark Egmond aan Zee

Vlakbij het Noordzeestrand ligt Kustpark Egmond aan Zee. Dit vernieuwde vakantiepark biedt u alles voor een heerlijke strandvakantie. 

Adres:
Nollenweg 1
1931 AV
Egmond aan Zee

Kenmerken Kustpark Egmond aan Zee

Openingstijden

Bekijk de website van Kustpark Egmond aan Zee voor de actuele openingstijden!

Website

www.roompot.nl

Parkeergelegenheid

1 bij bungalow

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Kustpark Egmond aan Zee

U komt hier helemaal tot rust in kindvriendelijke, volledig uitgeruste chalets. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken in het verwarmde zwembad, de speeltoestellen of bij de sport- en animatieclub.

Wilt u liever een actieve vakantie? In de omgeving van Kustpark Egmond aan Zee is genoeg te beleven. In het natuurgebied van de Noord-Hollandse duinen kunt u uitstekend wandelen en fietsen. Hiervoor kunt u fietsen huren in het park.

In de buurt van Kustpark Egmond aan Zee kunt u vele uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het opluchtmuseum Archeon, of Space Expo, een grote permanente tentoonstelling over de ruimtevaart. U kunt natuurlijk ook simpelweg lekker slenteren langs de leuke winkels van Egmond aan Zee of een uitstapje maken naar de nabijgelegen steden Alkmaar en Amsterdam. Vervolgens kunt u lekker bijkomen in de bar en het eetcafé op Kustpark Egmond aan Zee.