bungalowpark zuiderzee

Welkom op

Bungalowpark Zuiderzee

Bungalowpark Zuiderzee

Bungalowpark Zuiderzee ligt aan het Ijsselmeer, in het waterrijke Medemblik. Dit oude Noord-Hollandse stadje straalt een heerlijk ontspannen vakantiesfeer uit.

Adres:
Oosterdijk 1
1671 HJ
Medemblik

Kenmerken Bungalowpark Zuiderzee

Parkeergelegenheid

1 bij bungalow

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Bungalowpark Zuiderzee

Medemblik is een zeer populaire bestemming onder watersporters. Je hebt namelijk een vakantiehuis aan het water! Het stadje, dat direct aan het Ijsselmeer grenst, is de perfecte uitvalsbasis voor zeilers, surfers, waterskiërs, vissers en andere waterliefhebbers! In het stadje zelf kan je heerlijk van alle cultuur en geschiedenis genieten. De oude huisjes en de smalle straatjes brengen dat échte vakantiegevoel naar boven. Wil je graag een bezoekje brengen aan Amsterdam? Dat kan heel gemakkelijk! Amsterdam is namelijk slechts 45 kilometer van Bungalowpark Zuiderzee verwijderd.

De vakantiehuisjes van Bungalowpark Zuiderzee liggen direct aan het Ijsselmeer. Sommige bungalows hebben zelfs een eigen aanlegsteiger, waar je jouw eigen bootje aan kan meren. Op Bungalowpark Zuiderzee kan je ook een sloep, fluitsterbootje, kano, kajak of waterfiets huren om van de prachtige natuur te genieten! Het vakantiepark biedt 6 soorten bungalows aan, die geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. Er is dus altijd wel een bungalow die perfect op jouw wensen aansluit!