Bungalowpark 't Hoogelandt

Welkom op

Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Bungalowpark ‘t Hoogelandt bevindt zich direct aan een prachtig dennenbos. Het vakantiepark ligt tussen Den Burg en De Koog in Texel. Het strand ligt op 1,7 kilometer lopen van dit bungalowpark.

Adres:
Californiëweg 144
1796 PP
De Koog

Kenmerken Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Website
Parkeergelegenheid

Bij de bungalow

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Bungalowpark ‘t Hoogelandt

Bungalowpark ‘t Hoogelandt bevindt zich direct aan een prachtig dennenbos. Het vakantiepark ligt tussen Den Burg en De Koog in Texel. Het strand ligt op 1,7 kilometer lopen van dit bungalowpark. Alle bungalows op dit vakantiepark zijn in een moderne stijl ingericht. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een eigen tuin met tuinmeubilair. Ga je met de auto naar Bungalowpark ‘t Hoogelandt? Geen probleem! Je kan je auto namelijk gewoon voor de deur parkeren. Alle bungalows op het park zijn voorzien van een geheel gratis WiFi verbinding. Daarnaast zijn er een luxe keuken en een badkamer met ligbad aanwezig. 

Wil je ook van de omgeving van dit vakantiepark in Texel genieten? Het centrum van De Koog ligt 2 kilometer van het vakantiepark af. Ga je er liever op uit in de duinen van Texel? Deze liggen op slechts 1,7 kilometer van je bungalow af!