Vakantiepark Prinsenmeer

Welkom op

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer is onderdeel van Oostappen vakantieparken. Deze vakantiebestemming bevindt zich op slechts 10 kilometer afstand van de stad Helmond. Ga je met de auto op vakantie? Dit vakantiepark ligt dicht bij de A67 en is gemakkelijk te bereiken met de auto! 

Adres:
Beekstraat 31
5724 PL
Asten

Kenmerken Vakantiepark Prinsenmeer

Openingstijden

Bekijk de website van Vakantiepark Prinsenmeer voor de actuele openingstijden!

Website

www.vakantieparkprinsenmeer.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer is onderdeel van Oostappen vakantieparken. Deze vakantiebestemming bevindt zich op slechts 10 kilometer afstand van de stad Helmond. Ga je met de auto op vakantie? Dit vakantiepark ligt dicht bij de A67 en is gemakkelijk te bereiken met de auto! De omgeving van het park is zeer geschikt voor de natuurliefhebbers onder ons. Je kan er namelijk heerlijk wandelen, fietsen en varen!

Dit vakantiepark in Noord-Brabant biedt 11 verschillende soorten accommodaties aan. Zo kan je kiezen uit bungalows, kampeertenten en chalets. Er is dus voor ieder wat wils in dit park! Sommigen van de bungalows zijn voorzien van een eigen badkamer. Op het vakantiepark is een buffetrestaurant aanwezig. Daarnaast zijn er ook een tennisbaan en een midgetgolfbaan aanwezig. Voor de kinderen valt er ook veel te beleven op deze prachtige vakantiebestemming. In de zomermaanden is er een animatieteam, dat entertainment biedt voor kinderen van alle leeftijden.