Vakantiepark Dierenbos

Welkom op

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is zowel geschikt voor stellen, als gezinnen met kinderen. Wie van wandelen en fietsen houdt, is zeker op zijn plek in dit mooie vakantiepark in Noord-Brabant!

Adres:
Vinkeloord 1
5382 JX
Vinkel

Kenmerken Vakantiepark Dierenbos

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark DierenbosĀ is een vakantiepark dat geschikt is voor jong en oud. Wil je op een romantische vakantie, of liever een weekendje weg met het gezin? Dit kan allemaal op deze prachtige vakantiebestemming in Noord-Brabant. Rondom het park vind je een groot bos. Hier kan je een heerlijke wandeling of fietstocht maken. Wil je tijdens je vakantie naar Noord-Brabant ook een dagje naar een pretpark? Er zijn meerdere pretparken in Noord-Brabant waar je een dagje naartoe kan!

Op dit vakantiepark in Noord-Brabant kun je zowel kamperen, als overnachten in een accommodatie. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur? Dan is een vakantie naar dit vakantiepark zeker een goed idee! Het vakantiepark heeft een breed assortiment aan accommodaties. Het aanbod van 15 accommodaties varieert van tenten tot luxe bungalows. Er is dus voor iedereen wel een ideale accommodatie op het park! Voor de kinderen is er genoeg te beleven op dit vakantiepark in Noord-Brabant. Zo is er een leuke kinderboerderij. Daarnaast is er een grote zwemvijver waar ze de hele dag heerlijk kunnen genieten van alle waterpret!