Recreatiepark Duinhoeve

Welkom op

Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve

 Recreatiepark Duinhoeve is zowel geschikt voor stellen, als gezinnen met kinderen. Wie van wandelen en fietsen houdt, is zeker op zijn plek in dit mooie vakantiepark in Noord-Brabant!

Adres:
Oude Bossche Baan 4
5071 RR
Udenhout

Kenmerken Recreatiepark Duinhoeve

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark Duinhoeve is een vakantiepark dat geschikt is voor jong en oud. Wil je op een romantische vakantie, of liever een weekendje weg met het gezin? Dit kan allemaal op deze prachtige vakantiebestemming in Noord-Brabant. Rondom het park vind je een groot bos. Hier kan je een heerlijke wandeling of fietstocht maken. Ga je liever naar een pretpark? Pretpark de Efteling ligt op slechts 10 kilometer afstand! 

Op dit vakantiepark in Noord-Brabant kun je zowel kamperen, als overnachten in een chalet. Sommige accommodaties op het park staan zelfs te koop. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur? Dan is een huis op Recreatiepark Duinhoeve een goede optie! Het vakantiepark heeft een breed assortiment aan accommodaties. Het aanbod varieert van tenten tot lodges. Er is dus voor iedereen wel een ideale accommodatie op het park! Voor de kinderen is er in de zomermaanden een animatieteam aanwezig. Daarnaast is er ook een leuke buitenspeeltuin waar kinderen lekker kunnen spelen!