Efteling Bosrijk

Welkom op

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk

Voor wie een dagje Efteling niet genoeg is om het hele park te zien, of wie gewoon langer van het pretpark wil genieten kan sinds begin 2010 terecht bij vakantiepark Efteling Bosrijk.

Adres:
Eftelingsestraat 7
5171 RP
Kaatsheuvel

Kenmerken Efteling Bosrijk

Website
Parkeergelegenheid

Gratis op de centrale parkeerplaats, in- en uitladen mag wel bij het huisje.

Parkeerkosten

Onbekend

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Efteling Bosrijk

Bosrijk is gelegen op loopafstand van de Efteling maar er rijdt ’s ochtend en aan het eind van de middag ook een treintje. De sfeer die voor de Efteling zo kenmerkend is, is ook naar het vakantiepark overgebracht. Centraal staat de figuur Klaas Vaak, die samen met zijn uil en zandkabouters de gasten een goede nachtrust bezorgt. Rondom dit thema worden voor de kinderen ook voorstellingen georganiseerd zoals verhaalvertellingen en avondwandelingen door het vakantiepark.

Op het park zijn verschillende typen huisjes te vinden. Boven het hoofdgebouw, het Poorthuys bevinden zich 4-persoons appartementen. In het Poorthuys bevinden zich ook de centrale voorzieningen zoals receptie, restaurant en het zwembad, dat gratis te gebruiken is voor parkgasten. De vrijstaande rustieke boshuysen bieden plaats aan 6 of 8 personen en zijn er zowel in ‘standaard’ uitvoering als VIP, waarbij ook een bubbelbad en sauna aanwezig zijn. Hetzelfde geldt voor de dorpshuysen die in een gezellig Oudhollands straatje zijn gesitueerd. In het karakteristieke kasteelgebouw, het Landhuys, zijn ook appartementen te vinden voor 4 personen. Kortom alle ingrediënten voor een sfeervol en comfortabel verblijf in de buurt van dat andere bijzondere park, de Efteling.