Center Parcs De Kempervennen

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen

In het Noord-Brabantse Center Parcs De Kempervennen is er volop actie en avontuur. Van waterskiën en wakeboarden tot snowboarden of duiken. De mooie omgeving van het park leent zich bij uitstek voor heerlijke fietstochten. Ga ook eens naar de dorpen Bergeijk en Riethoven met hun gezellige dorpsplein en cafés. Attractiepark de Efteling ligt eveneens vlakbij.

Adres:
Kempervennendreef 8
5563 VB
Westerhoven

Kenmerken Center Parcs De Kempervennen

Openingstijden

Bekijk de website van Center Parcs de Kempervennen voor de actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs De Kempervennen

De Kempervennen is omsloten door twee meren die zich uitstekend lenen voor diverse watersportmogelijkheden. Ook binnen is er van alles te doen in het bungalowpark. In de High Adventure Experience kan een touwladder parcours afgelegd worden tussen hoge bomen. Voor skiën of snowboarden kan men terecht in de overdekte skihal Montana Snowcenter. Klimmen en zelfs boogschieten kan in het Sport Center en in Aqua Mundo kan gesnorkeld worden tussen de tropische vissen. Vervolgens kan men relaxen in de sauna, het Turks stoombad of onder de Sunshower. Het parkcomplex is zeer geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen hier onder andere zwemmen, spelletjes doen of meedoen met het Wannabe activiteitenprogramma. Ook kunnen de kleintjes een bezoekje brengen aan de kinderboerderij met geiten, konijnen en varkens. In een van de restaurants in de Market Dome kan lekker gegeten worden.

Het bungalowpark De Kempervennen bevindt zich in de Brabantse plaats Westerhoven en is gebouwd om twee plassen. Langs het water kan gewandeld worden, net als in natuurgebied De Malpie. In Westerhoven zijn een aantal religieuze gebouwen te vinden en daarnaast zijn er talrijke historische bezienswaardigheden in de buurt, zoals de eeuwenoude waterput in bij rivier de Keersop en de Westerhovense Watermolen in Bergeijk. Voor kunst kan men terecht in het Eicha Museum.