Center Parcs Het Meerdal

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal

Aan de rand van natuurgebied De Peel in Limburg is Center Parcs Het Meerdal gelegen. Dit is een prima locatie om te genieten van diverse in- en ontspanningsmogelijkheden.

Adres:
Laagheideweg 11
5966 PL
America

Kenmerken Center Parcs Het Meerdal

Openingstijden

Bekijk de website van Center Parcs het Meerdal voor de actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs Het Meerdal

In Center Parcs Het Meerdal is genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen krijgen geen genoeg van de 103 meter lange glijbaan in zwemparadijs Aqua Mundo. Na het zwemmen kan men bijkomen in het kruidenbad of met een hydrojet massage. ‘s Winters is er ook een ijsbaan op het park. Is het wat minder mooi weer, geen probleem, want in de overdekte Market Dome is van alles te doen zoals Indoor Midget Adventure Golf in Caribisch thema of skaten op de skatebaan. In de BALUBA indoor speelwereld kunnen de kinderen zich onder andere uitleven op het parcours met mini-cars. De Market Dome biedt ook culinaire specialiteiten en gezellige restaurants, zoals het Grand Restaurant Savoy met wereldgerechten en heerlijke wijnen.

Het Meerdal is een vakantiepark midden in natuurgebied De Peel, een prachtig gebied voor fietsers en wandelaars. Tijdens het verblijf in het dorp America kan men een bezoek brengen aan de Kasteeltuinen in Arcen, een must voor liefhebbers van tuinarchitectuur. Voor kinderen is een bezoek aan attractiepark Toverland in Sevenum een belevenis. Ook de gezellige stad Venlo ligt dichtbij. Ga shoppen in de binnenstad, bezoek het 16e eeuwse stadhuis van Venlo aan de Markt en ga naar de film in een van de bioscopen die de stad rijk is. In carnavalstijd kan men in deze stad genieten van dit traditionele volksfeest. In Venlo kan men ook diverse parken bezoeken, zoals Het Jammerdaal en Speelpark Klein Zwitserland.