Het Heijderbos

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs Heijderbos

Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos is genieten voor jong en oud. Ontdek dit stukje tropen in de Limburgse Maasvallei. De jongste kunnen heerlijk ravotten in de speeltuinen en zwembaden en er worden talloze activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.

Adres:
Hommersumseweg 43
6598 MC
Heijen

Kenmerken Center Parcs Het Heijderbos

Openingstijden

Bekijk de website van Center Parcs het Heijderbos voor de actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs Het Heijderbos

In de omgeving van Center Parcs Het Heijderbos kunnen de mooiste fiets- en wandeltochten gemaakt worden.

Center Parcs Het Heijderbos is helemaal ingericht op jonge gasten tot 12 jaar. Voor de kleintjes is er het Wannabe activiteiten programma, waar ze tot hun idool of favoriete beroep omgetoverd worden. Voor de allerkleinsten is er het knutseluurtje en het voorleesuurtje voor het slapengaan. Een bezoek aan de Kids Disco mag natuurlijk ook niet ontbreken. In de Jungle Dome is er een uniek stukje tropen en kan men op Jungle Expedition gaan. Voor actie kan men terecht bij Waterparadijs Aqua Mundo, het heeft de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Het sport center met diverse sporten is het sportieve middelpunt van bungalowpark Het Heijderbos. Er zijn genoeg sporten te ondernemen: bowlen, lasersquashen of tafeltennissen. Lekker relaxen kan in de sauna of het Turkse stoombad. Op de Market Dome van het park kan gezellig gedineerd worden bijvoorbeeld bij Pizza & Pasta.

Center Parcs Het Heijderbos ligt in de provincie Limburg midden in het mooie Heijense Bos. Ga op expeditie in de Jungle Dome of breng een bezoek aan Nijmegen. Vlakbij Het Heijderbos is een manege, een ideaal vertrekpunt voor het maken van bosritten door de Limburgse Maasvallei.