Vakantiepark Emslandermeer

Welkom op

Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer ligt in het Groningse dorp Vlagtwedde. Deze gemeente heeft een zeer veelzijdige, uitgestrekte natuur. Hierdoor is dit vakantiepark uitermate geschikt voor natuurliefhebbers!
 
Adres:
Laan van Westerwolde 15
9541 ZA
Vlagtwedde

Kenmerken Vakantiepark Emslandermeer

Openingstijden

Onbekend

Website

www.emslandermeer.nl

Parkeergelegenheid

Bij de accommodatie

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer ligt in het mooie Groningse dorpje Vlagtwedde. Deze gemeente is onlangs uitgeroepen tot één van de mooiste gemeentes van Nederland. Dit gebied is daarom ook zeer geschikt om in te wandelen, fietsen en varen! Het vakantiepark staat met name bekend om haar prachtige visplekken. Kortom: deze gemeente heeft een zeer veelzijdige, uitgestrekte natuur. Hierdoor is dit park in Groningen uitermate geschikt voor natuurliefhebbers!

Op Vakantiepark Emslandermeer hoef je je zeker niet te vervelen! Er zijn verschillenden faciliteiten aanwezig, waar jij je heerlijk kan vermaken tijdens je vakantie naar Groningen. Zo heeft het park een subtropisch zwembad, waar zowel jong als oud zich heerlijk kunnen vermaken. Daarnaast biedt het vakantiepark ook de mogelijkheid om een bootje te huren, waarmee je het Emslandermeer op kan. Voor de golfers onder ons is dit vakantiepark ook zeer geschikt! Het park heeft namelijk 2 golfbanen, met 9 holes. Het vakantiepark aan het Emslandermeer biedt in totaal 4 verschillende accommodaties aan. Dit zijn de standaard, comfort, wellness en special bungalows.