Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Welkom op

Vakantiepark de Boshoek

Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Op Vakantiepark Landgoed De IJsvogel kan je er even heerlijk tussenuit! Geniet van de prachtige natuur op dit prachtige park in Gelderland!

Adres:
Kieftveen 18
3781 PP
Voorthuizen

Kenmerken Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Parkeergelegenheid

Op het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Of je er nu even kort tussenuit wil, of wil genieten van een lange vakantie: Vakantiepark Landgoed De IJsvogel is de ideale vakantiebestemming! Dit vakantiepark ligt middenin de prachtige natuur van Gelderland. Dit park is dan ook de perfecte plek om te overnachten als je wil gaan wandelen of fietsen in de Veluwe. Dit kindvriendelijke vakantiepark in Voorthuizen is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Op deze vakantiebestemming kan je gebruik maken van talloze faciliteiten. Zo heeft het park op de Veluwe een zwembad met sauna, bowlingbaan, tennisbaan en een voetbalveld!

Dit vakantiepark in Gelderland biedt je de keuze uit meerdere accommodaties. Zo heb je de keuze uit meerdere luxe villa’s, lodges en chalets. Deze vakantiebestemming in Nederland is dan ook zeer geschikt voor de vakantieganger die van luxe houdt! Wil je tijdens je vakantie de omgeving van het park zien? Bij de receptie van het park vind je alle informatie over alle mogelijkheden. Bovendien zijn de tickets voor de plaatselijke attracties ook bij de receptie verkrijgbaar!