Vakantiepark de Boshoek

Welkom op

Vakantiepark de Boshoek

Vakantiepark de Boshoek

Op Vakantiepark de Boshoek kan je er even heerlijk tussenuit! Geniet van de prachtige natuur op dit prachtige recreatiepark in Gelderland!

Adres:
Harremaatweg 34
3781 NJ
Voorthuizen

Kenmerken Vakantiepark de Boshoek

Parkeergelegenheid

Op het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Vakantiepark de Boshoek

Of je er nu even kort tussenuit wil, of wil genieten van een lange vakantie: Vakantiepark de Boshoek is de ideale vakantiebestemming! Dit vakantiepark ligt middenin de prachtige natuur van Gelderland. Dit kindvriendelijke vakantiepark in Voorthuizen is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Op deze vakantiebestemming kan je gebruik maken van talloze faciliteiten. Zo heeft het park op de Veluwe een binnen- en buitenzwembad en een kinderspeeltuin. Daarnaast is er ook een animatieteam dat, samen met je kinderen, de leukste avonturen beleeft!

Dit vakantiepark in Gelderland biedt je de keuze uit meerdere accommodaties. Zo heb je de keuze uit meerdere safaritenten, chalets, bungalows en villa’s. Daarnaast verhuurt het vakantiepark op de Veluwe ook kampeerplaatsen. Zijn jouw kinderen dol op dieren? Dat komt goed uit, want het park beschikt over een kinderboerderij! Hier kunnen ze de hele dag knuffelen met de konijntjes, cavia’s en andere leuke dieren. Bovendien is er ook een ponyclub op het vakantiepark!¬†