Welkom op

Vakantiepark Ackerstate

Vakantiepark Ackersate

Gelegen in Voorthuizen ligt Vakantiepark Ackersate, een 5-sterren camping op de Veluwe. Kenmerkend bij Ackersate zijn de uitstekende faciliteiten voor jong en oud! Het park is perfect voor een vakantie met de hele familie of vrienden. 

Adres:
Harremaatweg 26
3781 NJ
Voorthuizen

Kenmerken Vakantiepark Ackersate

Parkeergelegenheid

Bij de accommodaties en kampeerplaatsen* mag niet geparkeerd worden. Tegenover de ingang van het park is een parkeerplaats en ook op het park zelf is parkeergelegenheid.

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja, de diverse parkfaciliteiten biedt veel vertier voor het hele gezin, maar ook de accommodaties bieden plek aan groepen tot 24 personen.

Informatie Vakantiepark Ackersate

Tijdens een verblijf op Vakantiepark Ackersate geniet je optimaal van de parkfaciliteiten. Voor waterpret kun je terecht in het binnen- en buitenzwembad met twee glijbanen. Er zijn diverse sportvelden aanwezig, zoals een tennisbaan, pannakooi, voetbalveld, volleybalveld en basketbalveld. Speciaal voor de kinderen is er in de schoolvakanties een animatieteam die tal van leuke activiteiten organiseert voor jong en oud. Je kunt je helemaal uitleven op het springkussen, op het trampolinepark, in de speeltuinen en op het uitdagende speelstrand. Voor een leuke familie activiteit kun je gezellig een potje jeu de boules spelen of een potje midgetgolfen. Er is ook gratis wifi aanwezig op het park. Voor het verkennen van de omgeving kun je op het park een fiets huren. Met de Veluwe als uitvalsbasis biedt het park vele mogelijkheden tot het ontdekken van de omgeving. 

Bij Vakantiepark Ackersate kun je kamperen middenin de natuur van de Veluwe. Het vakantiepark beschikt over 3 typen kampeerplaatsen; Comfort, Comfort XL en Comfort XL +. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, eigen watertappunt, waterafvoer en CAI. De oppervlakte varieert van 100 tot 130 m2. Voor wat extra luxe kies je voor de Comfort XL+ met privé sanitair. Wanneer je niet beschikt over een eigen kampeermiddel of wanneer je meer luxe wilt, kun je een vakantiehuis huren. Kies uit een chalet of bungalow op de Veluwe geschikt voor 2 tot 6 personen. Voor een grotere groep is de 12-persoons bungalow de ideale optie. De accommodaties zijn luxe en stijlvol ingericht en zijn voorzien van een terras of veranda, zodat je met mooi weer ook buiten kunt zitten. Voor een luxe kampeervakantie kun je ook terecht in de glamping-accommodaties. Je overnacht dan in de natuur met het gemak en comfort die je thuis gewend bent. De glamping- accommodaties bieden plek aan 6 personen en zijn voorzien van een veranda met heerlijke loungeset, een eigen badkamer en 3 slaapkamers.