Welkom op

Recreatiepark 't Gelloo

't Gelloo

Recreatiepark ‘t Gelloo van TopParken is een echt familiepark, gelegen in de bossen van het Gelderse Ede en midden op de Veluwe beleef je hier een heerlijke vakantie in Nederland.

Adres:
Barteweg 15
6718 TH
Ede

Kenmerken 't Gelloo

Openingstijden

Ma t/m zat: 9:00 tot 17:00
Zon: 10:00 tot 17:00

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij de accommodatie

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Jazeker, een echt familiepark

Informatie over recreatiepark 't Gelloo

In de bossen nabij Ede bevindt zich Recreatiepark ‘t Gelloo. Een echt familiepark met vele faciliteiten geschikt voor alle leeftijden. Weer of geen weer, dankzij het binnen- en buitenzwembad en de binnen- en buitenspeeltuin is er het hele jaar door wel iets te beleven. De kinderen vermaken zich opperbest op het multifunctionele sportveld, rond de tennistafel of maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes tijdens activiteiten van het professionele animatieteam. De ligging van Recreatiepark ‘t Gelloo is midden in de Veluwse natuur. Zeer geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht door dit prachtige natuurgebied, of bezoek het Kröller-Möller museum. Een vakantie bij Recreatiepark ‘t Gelloo zorgt voor een fijne afwisseling tussen activiteiten en ontspanning.

Wanneer u niet beschikt over eigen kampeermiddelen maar toch wil genieten van het kampeergevoel kunt u bij ons een trekkershut huren. De trekkershut is simpel ingericht en biedt met twee stapelbedden plaats aan maximaal 4 personen. Wanneer u graag geniet van iets meer luxe en comfort kunt u bij Recreatiepark ‘t Gelloo een chalet huren geschikt voor 4 of 5 personen. Hierbij heeft u de keuze uit drie typen; basic, comfort of deluxe. In de rookvrije vakantiehuizen is de keuken compleet ingericht en voorzien van diverse gemakken, welke verschillen per type vakantiewoning. Alle vakantiewoningen beschikken over een terras met tuinmeubilair en ook zijn huisdieren toegestaan in alle vakantiehuizen van Recreatiepark ‘t Gelloo.

Naast het huren van een vakantiehuis kunt u bij Recreatiepark ‘t Gelloo ook kamperen. Neem uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper mee en zet deze neer op een van de ruime kampeerplaatsen. Wat is er nu mooier dan ‘s ochtends wakker worden van het geluid van fluitende vogeltjes op de Veluwe.