Welkom op

Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren

Rhederlaagse Meren is dé plek voor waterliefhebbers, op dit vakantiepark in Gelderland met jachthaven en recreatieplas beleven jong en oud een mooie vakantie.

Adres:
Marsweg 2
6988 BM
Lathum

Kenmerken Rhederlaagse Meren

Openingstijden

Rhederlaagse Meren is het gehele jaar geopend. De accommodaties zijn het hele jaar te boeken en de kampeerplaatsen van 1 april t/m 30 september.

Parkeergelegenheid

Ja gratis parkeergelegenheid op de algemene parkeerplaats.

Geschikt voor gezinnen

Ja geschikt voor gezinnen.

Informatie Rhederlaagse Meren

Vakantiepark en camping Rhederlaagse Meren is een ideale plek voor waterliefhebbers om te kamperen of om een accommodatie te huren. De omgeving van Rhederlaagse Meren biedt vele mogelijkheden tot stedentrips, attractieparken en natuur. Bezoek steden als Doesburg en Arnhem, of ga naar de Apenheul of Burgers’ Zoo. Er zijn ook pretparken in de buurt van Rhederlaagse Meren, zoals pretpark Julianatoren en pretpark Wunderland Kalkar. Je kunt ook ontspannen in een wellnessresort De Veluwse Bron. Wil je de natuur verkennen? Bezoek dan het Nationaal Park De Hoge Veluwe en kijk je ogen uit!

 

Ervaar de vrijheid op Recreatiepark en Jachthaven Rhederlaagse Meren. Je kunt verblijven in diverse accommodaties geschikt voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Er is een keuze uit chalets en stacaravans tot 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van een open keuken en een ruime eet- en zithoek. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Enkele hebben een apart toilet. Op terras heb je beschikking over een picknicktafel. Er is gratis wifi en een flatscreen tv.

 

Bij Rhederlaagse Meren kun je dichtbij het water kamperen. Het park biedt ruime kampeerplaatsen op een groot veld. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère en waterpunten. Er staan meerdere sanitairgebouwen met douches/toiletten, een wasserette etc. Er zijn ook ruime kampeerplaatsen in de nabijheid van het strand en meer. Voor de echte waterliefhebber bieden wij ook ruime kampeerplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over het Rhederlaagse meer. Alle staanplaatsen zijn afgeschermd door een groene haag waardoor je veel privacy hebt.