Recreatiepark het Esmeer

Welkom op

Recreatiepark het Esmeer

Het Esmeer

Het vakantiepark voor waterliefhebbers; Recreatiepark het Esmeer, een vakantiepark van TopParken, is als schiereiland prachtig gelegen tussen het Esmeer en de Maas.

Adres:
Zaaiwaard 3
5308 JK
Aalst

Kenmerken Recreatiepark het Esmeer

Openingstijden

Ma t/m zat: 9:00 tot 17:00
Zon: 10:00 tot 17:00

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij de accommodatie

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark het Esmeer bevindt zich in Aalst, Gelderland. Gelegen op een schiereiland tussen de Maas en het Esmeer staan prachtige vakantiewoningen aan het water van Recreatiepark het Esmeer. Een geliefde plek voor natuur- en watersportliefhebbers. In de nabij gelegen recreatieplas kunt u naar hartelust vissen, surfen of zwemmen. Op ons vakantiepark kunt u een potje volleyballen of voetballen op het sportveld en de kinderen maken nieuwe vriendjes in de grote speeltuin. U kunt uw eigen boot aanleggen bij de steigers van de haven nabij Recreatiepark het Esmeer. Na een heerlijke dag varen kunt u aanschuiven in ons restaurant voor een culinaire maaltijd.

De vakantiehuizen bij Recreatiepark het Esmeer zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen en u heeft de keuze uit een basic, comfort of deluxe vakantiewoning. Ervaar luxe en comfort in onze vakantiehuizen aan het water. Een ideale uitvalsbasis voor een watersportvakantie. De vakantiewoningen zijn, afhankelijk van het type, voorzien van een tweepersoonsbed, eenpersoonsbedden en een stapelbed. De moderne badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De keukens zijn eveneens modern en praktisch ingericht. Afhankelijk van het type woning zijn deze voorzien van verschillende benodigdheden zoals; een (combi)magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en vaatwasser. U kunt uw auto parkeren bij de accommodatie en in alle vakantiehuizen van Recreatiepark het Esmeer beschikt u over Wifi. Zo kunt u het thuisfront op de hoogte houden met leuke vakantiekiekjes.