Familiehuis Nunspeet

Welkom in

Familiehuis Nunspeet

Huis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark aan het Veluwemeer waar iedereen, jong en oud, zich thuis voelt op vakantie.

Adres:
Randmeerweg 14
8071 SH
Nunspeet

Kenmerken Familiehuis Nunspeet

Openingstijden

Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is het gehele jaar geopend, behalve zondags. De receptie is elke zondag gesloten omdat het park de zondagsrust eerbiedigt.

Parkeergelegenheid

Je kunt een auto parkeren bij/naast je accommodatie en op de algemene parkeerplaats.

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja, het park is geschikt voor alle leeftijden, jong en oud(er).

Informatie Familiehuis Nunspeet

Vakantiehuis huren aan het water? Bij Familiehuis Nunspeet is een groot aanbod vakantiehuizen aan het Veluwemeer. De vakantiehuizen zijn zeer divers en geschikt voor 4, 6 en 8 personen. U kunt een chalet, vakantie villa en een groepsaccommodatie voor 20 personen huren. De chalets zijn knus ingericht en beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een ruim terras. De vakantievilla is geschikt voor 6 personen en heeft een ruim terras met overkapping. De luxe Notariswoningen voor 6 of 8 personen zijn erg ruim en stralen een authentiek gevoel uit, zonder af te doen aan het comfort. Wilt u graag verblijven in een accommodatie direct aan het water? Dan is de 6-persoons chalet Deluxe de ideale optie. Wanneer u met een grote groep bent, is de groepsaccommodatie hier geschikt voor. De groepsaccommodatie bestaat uit 3 huizen met een gezamenlijke ruimte. Zo is er genoeg privacy voor iedereen, maar is er ook de mogelijkheid om elkaar makkelijk op te zoeken.

Familiehuis Nunspeet ligt op slechts enkele kilometers van het centrum van Nunspeet. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes die je kunt volgen vanaf het vakantiepark. Veluwe nationaal park ligt op ongeveer een half uur rijden, maar je ziet al veel van het prachtige natuurgebied in de omgeving van het vakantiepark. Veluwe is een prachtlocatie voor de natuurliefhebbers, maar ook kinderen en jongeren zullen veel plezier hebben in en rondom het luxe bungalowpark. Veluwe beslaat namelijk een groot gebied met vele leuke steden en dorpjes, musea, dierentuinen en attractieparken in de directe omgeving. Enkele voorbeelden zijn De Apenheul, Julianatoren, Paleis het Loo en het Klimbos.