Vakantiepark It Wiid

Welkom op

Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid is een prachtig park, dat in het hart van Friesland ligt. Het park ligt dicht bij de Friese hoofdstad Leeuwarden. De huisjes van dit vakantiepark liggen direct aan het water!

Adres:
Koaidyk 8
9264 TP
Earnewald

Kenmerken Vakantiepark It Wiid

Website
Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Boek uw vakantie op it Wiid

Informatie Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid is een park, gelegen in het prachtige Friesland. Het park ligt dicht bij de hoofdstad van Friesland: Leeuwarden. Een dagje naar Leeuwarden is dan ook zeker een aanrader als je op dit vakantiepark overnacht! Een andere leuke stad, die zeker een bezoekje waard is, is Dokkum. De binnenstad van deze noordelijke Nederlandse stad roept een gezellig vakantiegevoel in je op! Wil je tijdens je vakantie naar Friesland een van de waddeneilanden bezoeken? Dan zijn Ameland en Schiermonnikoog allebei een goede keuze. Hier kan je heerlijk uitwaaien aan het water!

Op dit vakantiepark in Friesland heb je als vakantieganger zeer veel mogelijkheden. Zo kan je een accommodatie huren of zelf een tent opzetten op de camping. De accommodaties op het park zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Alle vakantiehuisjes liggen direct aan de Fokkesloot, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het water. Ben jij iemand die van luxe houdt? Dan is het Welness vakantiehuis een perfecte accommodatie voor jou!