Vakantiepark Tusken de Marren

Welkom op

Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusksen de Marren is een vakantiepark, gelegen in hartje Friesland. De huisjes van dit vakantiepark liggen direct aan het water!

Adres:
Ljouwerterdyk 63
8491 ML
Akkrum

Kenmerken Recreatiepark Tusken de Marren

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusksen de Marren is een vakantiepark, gelegen in hartje Friesland. Het park, dat in het stadje Akkrum ligt, bevindt zich direct aan het meer ”Meine Sleat”. De huisjes op het vakantiepark kunnen per boot worden bereikt, waardoor je gemakkelijk een van de lokale stadjes kan bezoeken! Alle accommodaties op Recreatiepark Tusken de Marren zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid om een fiets of bootje te huren, erg populair voor een visvakantie. Heb je zelf een bootje? Dan kan je deze gerust aanmeren aan je privé steiger. Het vakantiepark heeft 6 verschillende typen accommodaties. 

Op Recreatiepark Tusken de Marren is er voor iedereen wel wat wils! Zo is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig voor de kinderen. Daarnaast heeft het vakantiepark ook een speeltuin, tafeltennistafel en een trampoline. Voor volwassenen is er ook veel te doen. Het stadscentrum van het Friese dorpje Akkrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het park. In dit dorpje wonen ruim 3500 inwoners. In het dorpje vind je verschillende gezellige restaurantjes en winkeltjes.