Vakantiepark de Kuilart

Welkom op

Vakantiepark de Kuilart

Vakantiepark de Kuilart

Vakantiepark de Kuilart is een vakantiepark, gelegen in het westen van Friesland. De huisjes van dit vakantiepark liggen direct aan het water!

Adres:
De Kuilart 1
8723 CG
Koudum

Kenmerken Vakantiepark de Kuilart

Website
Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Kuilart

Informatie Vakantiepark de Kuilart

Vakantiepark de Kuilart is een park, gelegen in het westen van Friesland. Het park, dat in het stadje Koudum ligt, bevindt zich direct aan het meer ”Fluessen”. De huisjes op het vakantiepark kunnen per boot worden bereikt, waardoor je gemakkelijk een van de lokale stadjes kan bezoeken! Alle accommodaties op dit vakantiepark zijn kindvriendelijk. Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid om een fiets of bootje te huren.  Heb je zelf een bootje? Dan kan je deze gerust aanmeren in de haven van het vakantiepark. Het vakantiepark biedt de keuze uit 9 verschillende soorten accommodaties. Er is dus voor ieder wat wils op deze prachtige vakantiebestemming!

Wie van natuur houdt, is zeker op zijn plek op dit vakantiepark in Friesland. De bungalows op het park liggen in een prachtig weiland, dicht bij het water. Voor de actieve vakantiegangers heeft het park ook een aantal faciliteiten. Zo is er een tennisbaan aanwezig, kunnen er fietsen worden gehuurd en kan je zelfs flyboarden op dit vakantiepark!