Welkom op

Marina Parcs Almere

Marina Parcs Almere

Een verblijf bij Marina Parcs is het perfecte startpunt voor een heerlijke vakantie aan het water. Marina Parcs biedt unieke accommodaties verspreid over verschillende jachthavens in en nabij Amsterdam.

Adres:
IJmeerdijk 20
1361 AA
Almere

Kenmerken Marina Parcs Almere

Openingstijden

Tussen 9:00 en 19:00 uur

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Marina Parcs Almere

De accommodaties van Marina Parcs liggen in verschillende jachthavens en beschikken dus ook over verschillende faciliteiten. Zo heeft de havenlodge in jachthaven Tineke Bakker geen faciliteiten, maar voor activiteiten kunt u terecht bij de tegenovergelegen camping Zeeburg Amsterdam. In de andere jachthavens zijn verschillende faciliteiten te vinden. In Jachthaven Naarden kunt u heerlijk dineren in Restaurant Porterhouse, zijn er speelplekken voor kinderen en kunt u gebruik maken van het sanitairgebouw en de wasserette. Jachthaven Marina Muiderzand beschikt eveneens over een heerlijk restaurant, speelplekken en een sanitairgebouw maar ook over fietsverhuur, wifi en het strandbad Duin. In jachthaven Lelystad Deko Marina vindt u ook al deze voorzieningen, voordeel van deze jachthaven is dat het op slechts 1 km afstand van Outletstore Bataviastad ligt.

 

Marina Parcs biedt een ruime keuze aan accommodaties geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen. Alle accommodaties liggen op of aan het water. Havenlodges, voor 4 tot 6 personen, kunt u huren in Amsterdam, Naarden en Lelystad. In Naarden bevinden zich naast de havenlodges ook tiny wagons en de oudste woonboot van Nederland; woonboot De Zwerver geschikt voor maximaal 7 personen. In Almere staan bijzondere 2 persoons ‘waterbubbels’ een klein rond 2-persoons huisje op het water met een prachtig uitzicht over de jachthaven. In Almere kunt u ook overnachten één van de safaritenten of lodges aan het water geschikt voor 2 tot 6 personen. Marina Parcs biedt daarmee een glamping aan het water. Dat is genieten van het echte kampeergevoel maar tegelijkertijd van luxe en comfort. Eveneens in Almere staan vrolijke tiny wagons, deze oude schaftketens zijn praktisch ingericht en geschikt voor 2 personen. In alle accommodaties geniet u van de rust en schitterende natuur.