Landal Waterparc Veluwemeer

Welkom op

Vakantiepark Landal Waterparc Valuwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer ligt aan het Veluwemeer. Je kan tijdens je vakantie dus heerlijk genieten van alle waterpret!

Adres:
Leuvenumse Beek 1
8256 TB
Biddinghuizen

Kenmerken Landal Waterparc Valuwemeer

Website
Parkeergelegenheid

Voor de accommodatie

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Landal Waterparc Veluwemeer

Windsurfen, kanovaren, zeilen, al dan niet op een catamaran. Het is allemaal mogelijk op het prachtige Veluwemeer. Wanneer je op vakantie gaat naar Landal Waterparc Veluwemeer, valt er zeer veel te beleven! Zo ligt het Dolfinarium dicht bij het vakantiepark, en is ook het pretpark Walibi Holland niet ver van deze vakantiebestemming verwijderd! Voor de mensen, die meer van shoppen houden, is er ook genoeg te beleven. Fashionoutlet Batavistad is namelijk erg dichtbij!

Landal Waterparc Veluwemeer is uitermate geschikt voor zowel stellen, als gezinnen. De sfeervolle villa’s en prachtige appartementen zorgen voor een heerlijk comfortabel verblijf. Het vakantiepark is voorzien van een jachthaven, waar je tegen betaling met een bootje kan aanmeren. Voor de kinderen is er ook veel te beleven. Zo kunnen ze een balletje slaan op de midgetgolfbaan, of genieten van alle waterpret in het binnenzwembad. Ook is er een heus speelkasteel aanwezig, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren! Het vakantiepark is voorzien van 28 typen accommodaties, dus er zal er altijd wel een bijzitten die perfect op je wensen aansluit!