EuroParcs Resort Zuiderzee

Welkom op

EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee maakt sinds januari 2018 deel uit van de EuroParcs familie. Dit prachtige vakantiepark bevindt zich aan het Veluwemeer.

Adres:
Spijkweg 15
8256 RJ
Biddinghuizen

Kenmerken EuroParcs Resort Zuiderzee

Openingstijden

Bekijk de website van EuroParcs Resort Zuiderzee voor de meest actuele openingstijden!

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Onbekend

Website

www.europarcs.nl

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie EuroParcs Resort Zuiderzee

Windsurfen, kanovaren, zeilen, al dan niet op een catamaran. Het is allemaal mogelijk op het prachtige Veluwemeer. Wanneer je op vakantie gaat naar EuroParcs Resort Zuiderzee, valt er zeer veel te beleven! Zo ligt het Dolfinarium dicht bij het vakantiepark, en is ook het pretpark Walibi Holland niet ver van deze vakantiebestemming verwijderd! Voor de mensen, die meer van shoppen houden, is er ook genoeg te beleven. Fashionoutlet Batavistad is namelijk erg dichtbij!

EuroParcs Resort Zuiderzee is uitermate geschikt voor zowel stellen, als gezinnen. De accommodaties op dit vakantiepark zijn gloednieuw en zien er zeer modern uit. Wanneer je op vakantie gaat naar EuroParcs Resort Zuiderzee, kun je uit verschillende typen accommodaties kiezen. Van kleine chalets tot grote vakantievilla’s: er is voor ieder wel wat wils! Het vakantiepark is voorzien van een jachthaven, waar je tegen betaling met een bootje kan aanmeren. Voor de kinderen is er ook veel te beleven. Zo kunnen ze heerlijk springen op de airtrampolines, of genieten van alle waterpret in het binnenzwembad. Ook is er een indoor speeltuin aanwezig, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren! Daarnaast is er voor de volwassenen een gezellige beach club aanwezig, waar je heerlijk van het zonnetje en een drankje kan genieten op EuroParcs Resort Zuiderzee!