Center Parcs De Eemhof

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof

Gelegen in Flevoland, vlakbij het IJsselmeer, ligt Center Parcs De Eemhof. Watersportliefhebbers vinden zowel op het park als in de omgeving tal van mogelijkheden om zich uit te leven op het water. 

Adres:
Slingerweg 1
3896 LD
Zeewolde

Kenmerken Center Parcs De Eemhof

Openingstijden

Bekijk de website van Center Parcs de Eemhof voor de meest actuele openingstijden!

Website

www.centerparcs.nl

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs De Eemhof

Windsurfen, kanovaren, zeilen, al dan niet op een catamaran. Het is allemaal mogelijk op het prachtige Eemmeer in de Flevopolder waar Center Parcs De Eemhof een eigen jachthaven heeft. Outdoor is er een skelterbaan en een sportarena. En weer of geen weer, in het subtropische zwemparadijs de Aqua Mundo is het altijd warm. Er kan zelfs gebodyboard worden op de Flow Rider. Even genoeg nattigheid gehad? In de Action Factory is er indoor softplay en lasersquash. En sla een balletje op de 9-holes Pitch & Putt baan. Ook is er een spectaculaire, vernieuwde klimtoren met klimparcours Via Ferrata. In de mediterrane Market Square is ‘s avonds altijd wat te beleven. Na al deze actie kan er in het Aqua Café of de sauna lekker bijgekomen worden. De restaurants op Center Parcs De Eemhof bieden volop variatie zoals mondiale gerechten maar ook fajita’s en grillgerechten.

De Eemhof ligt in het prachtige natuurgebied het Hulkesteinsebos. Ideaal voor fietsers, wandelaars en skaters. Er zijn mooie tochten uitgezet, ideaal om de omgeving te ontdekken. Ook het Horsterwold is een mooi bos waar de frisse lucht opgesnoven kan worden. Ook kan men uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Bataviastad in Lelystad. Heerlijk ontspannen in het zonnetje kan op een van de stranden aan het Wolderwijd in Zeewolde. Of huur een zeilboot en trek er op uit met een goedgevulde picknickmand. Bij het Staatsnatuurmonument Eemmeer is er tussen de graslanden en uiterwaarden het broedgebied voor verschillende weidevogels.