Welkom op

Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer ligt vlak bij Assen én toch verscholen in de Drentse natuur. Hier beleef je een heerlijke vakantie.

Adres:
Witterzomer 7
9405 VE
Assen

Kenmerken Vakantiepark Witterzomer

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid, bij de accommodaties kan 1 auto geparkeerd worden en bij de familiehuizen maximaal 3 auto’s. Overige auto’s kunnen op de algemene parkeerplaats bij de receptie gratis geparkeerd worden.

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja, zeker geschikt voor gezinnen dankzij de faciliteiten en ook de grote familiehuizen.

Informatie Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer ligt in hartje Drenthe op slechts 10 minuten van Assen. De groene, bosrijke en afwisselende natuur biedt vele mogelijkheden tot activiteiten, fietstochten en wandelingen welke u langs groenlanden, heidevelden en pittoreske dorpjes leiden. De omgeving biedt de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen en van de natuur te genieten. Ook zijn er mogelijkheden om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Een dagje uit naar bijvoorbeeld Dierenpark Emmen, binnenspeeltuin Ballorig, klimbos in Grolloo. De steden Assen, Emmen en Groningen liggen centraal van het park en zijn ook zeker een bezoek waard. Ontdek de rijke historie van Drenthe met haar hunebedden en vele musea.

Vakantiepark Witterzomer biedt een ruim aanbod aan comfortabele accommodaties in Drenthe; geschikt voor gezinnen met kinderen, families, vriendengroepen en 50-plussers. U kunt een keuze maken uit een vakantiehuis, chalet, lodge, trekkershut of hotelkamer. Voor grote groepen hebben wij de ideale groepsaccommodaties; wij bieden familiehuizen voor 16 of 20 personen of een 26-persoons groepshotel. U kunt ook meerdere vakantiehuizen of chalets huren als groep. Voor een combinatie tussen een accommodatie en kamperen bieden wij een huurtent voor 4-6 personen met 3 slaapcabines en compleet ingerichte keuken en voor de iets luxere variant is de camphome ideaal. De camphome is geschikt voor 5 personen met eigen toilet en ingerichte keuken. Er is voor ieder wat wils.

Op de camping van Witterzomer kunt u kamperen op de ruime kampeerplaatsen met uw eigen tent of caravan. Kies uit een plekje ‘puur natuur’ of kom luxe kamperen waar u beschikking heeft over eigen privé sanitair. De kampeerplaatsen bestaan uit een standaardplaats, plusplaats, comfortplaats en kampeerplaats met privé sanitair. Afhankelijk van welke kampeerplaats u kiest, hebben ze een oppervlakte van 100 tot 120 m2 en ze zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom, centraal waterpunt of eigen wateraansluiting en CAI aansluiting. Huisdieren zijn ook toegestaan op een aantal kampeervelden.