Center Parcs De Huttenheugte

Welkom op

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote zand

Landgoed Het Grote Zand ligt in de bosrijke provincie Drenthe. Dit ruim opgezette park is perfect voor jong én oud! Wie van de natuur houdt, is zeker op zijn plek in dit park!

Adres:
Hof van Halenweg 2
9414 AG
Hooghalen

Kenmerken Landgoed Het Grote Zand

Openingstijden

Bekijk de website van Landgoed Het Grote Zand voor de meest actuele openingstijden!

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Niet bekend

Website

www.landgoedgrotezand.nl

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Landgoed Het Grote Zand

Landgoed het grote zand bevindt zich in de bosrijke provincie Drenthe. In de omgeving van het vakantiepark kan je nog heerlijk van de uitgestrekte ongerepte natuur genieten. In deze omgeving kan je prachtige wandeltochten door de bossen en heidevelden maken. Wanneer je er ‘s ochtends vroeg op uit trekt is er een grote kans dat je reeën, hazen en eekhoorntjes tegenkomt!

Gastvrijheid, rust en gezelligheid zijn kenmerkend voor vakantiepark Het Grote Zand. Dit vakantiepark is zowel geschikt voor stellen, als voor gezinnen. De gezellige bungalows zorgen voor een gezellige en ontspannen vakantiesfeer. Sommige bungalows zijn voorzien van WiFi, waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand beschikt over een gezellig restaurant, waar je heerlijk kan eten. Het is aan te raden om van tevoren even te reserveren, zodat je zeker weet dat je een tafeltje hebt! Dit kan via: 0593 – 592857. Landgoed Het Grote Zand beschikt ook over een minimarkt, wasserette en meerdere vergaderruimten. Het vakantiepark bevindt zich op slechts 10 minuten afstand van de A-28, waardoor het Park zeer goed bereikbaar is met de auto!