De Berenkuil

Welkom op

Landgoed de Berenkuil

De Berenkuil

Landgoed De Berenkuil is een kindercamping midden in het natuurlijke hart van Drenthe aan de rand van het dorpje Grolloo.

Adres:
De Pol 15
9444 XE
Grolloo

Kenmerken Landgoed de Berenkuil

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 22:00
Receptie gehele jaar 7 dagen per week geopend.

Parkeergelegenheid

Autovrije camping, gratis parkeren bij de algemene parkeerplaatsen.

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Landgoed de Berenkuil

Landgoed de Berenkuil is een kindvriendelijke 5-sterren ANWB Top camping gelegen in de natuurrijke omgeving van het dorp Grolloo, in de provincie Drenthe. De Berenkuil biedt de ideale uitvalsbasis om de Drentse natuur te verkennen. Ook het bezoek van steden zoals Groningen is een aanrader. Groningen is binnen 30 minuten te bereiken. In de omgeving zijn vele attractieparken en dierentuinen, zoals Attractiepark Drouwenerzand, Attractiepark Duinen Zathe en Dierenpark Wildlands. Maak kennis met de geschiedenis van Drenthe en bezoek kamp Westerbork of het hunebedcentrum Borger.

Bij de Berenkuil kun je kiezen uit een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Van een comfortabele blokhut en een luxe lodge tot een droomachtig verblijf in het Hans en Grietje Huisje. De accommodaties beschikken allemaal over een veranda of terras met loungeset of picknicktafel, zodat je ook kunt genieten van de prachtige natuur en het weer. De accommodaties bieden plek aan 2 tot 6 personen. Het diverse aanbod aan overnachtingsmogelijkheden is in het bezit van alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Kamperen bij De Berenkuil is verblijven op een royale kampeerplaats in het Drentse natuurgebied. De kampeerplaatsen zijn zeer gevarieerd; je kunt kamperen tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor jezelf of op een speels ingerichte veld met eigen speeltuintje. De kampeerplaatsen zijn volledig autovrij, waardoor jij en je kinderen alle ruimte hebben. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een watertappunt, waterafvoer en 10 ampère elektra. Nabij elke kampeerplaats is een verwarmd toiletgebouw met kindersanitair.