Welkom op

De Tien Heugten

De Tien Heugten

Recreatiepark de Tien Heugten is gelegen in het Drentse Schoonloo. Kom genieten van een fijne vakantie midden in de natuur.

Adres:
Westdorperstraat 29
9443 TM
Schoonloo

Kenmerken De Tien Heugten

Openingstijden

De Tien Heugten is het hele jaar geopend. De accommodaties zijn het hele jaar te huur en kamperen kan van 1 april t/m 30 september.

Parkeergelegenheid

Ja gratis parkeren op de algemene parkeerplaats en bij de kampeerplaatsen.

Geschikt voor gezinnen

Ja geschikt voor families

Informatie De Tien Heugten

Vakantiepark en camping De Tien Heugten van Succes Holidayparcs is een echt familiepark. Het is centraal gelegen tussen Emmen, Assen en Groningen welke mogelijkheden bieden tot winkelen en museumbezoek. In Assen vind je het Provinciaal Museum, maar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het Nationaal Hunebedden informatiecentrum in Borger zijn ook een bezoek waard. Voor het ontdekken van de natuur zijn de nationale parken Dwingelderveld en het Drents Friese Wold een aanrader. Kinderen zullen zich vermaken in de dierentuin Wildlands in Emmen. Je familievakantie in Drenthe begint op Recreatiepark de Tien Heugten.

 

Recreatiepark de Tien Heugten heeft diverse verhuurmogelijkheden. Verblijf in chalets, stacaravans of bungalows. De accommodaties bieden plek aan 4 tot 8 personen en zijn volledig ingericht. Ze zijn voorzien van een woonkamer, open keuken, 2 tot 4 slaapkamers en een badkamer. Elke accommodatie heeft een terras met tuinmeubilair en parasol waar je heerlijk op kunt vertoeven en kunt genieten van het mooie weer. Gemeenschappelijke parkeergelegenheid is in de nabije omgeving van de accommodaties.

 

De Tien Heugten heeft prachtige kampeerplaatsen welke voorzien zijn van 6 of 10 ampère stroom. Je kunt ook kiezen voor een aansluiting op het water of televisie. In de gemeenschappelijke gebouwen zijn de toiletten, douches en (af)wasmogelijkheden te vinden. Deze zijn deels aangepast voor mindervaliden. Op alle kampeervelden zijn speeltuinen met zandbak en klimtoestellen aanwezig. De camping is huisdiervriendelijk, maximaal 2 honden zijn toegestaan. De auto kan geparkeerd worden bij de kampeerplaats.