Center Parcs De Huttenheugte

Welkom op

Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte is zwemmen, fietsen, klimmen, tennissen en wandelen in het landelijke Drenthe. De Huttenheugte biedt volop sport en actie, maar ook ontspanning voor jong en oud!

Adres:
Reindersdijk 55
7751 SH
Dalen

Kenmerken Center Parcs De Huttenheugte

Openingstijden

Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van Center Parcs de Huttenheugte!

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

Gratis

Website

www.centerparcs.nl

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Center Parcs De Huttenheugte

Een bezoek aan Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe is een groot avontuur. De kinderen hebben er de tijd van hun leven. Ze racen in de Action Factory rond in mini-cars, verkennen het Adventure Island of lossen de raadsels op van de Mystery Mission. De dag kan actief begonnen worden met aquarobics of aqua-jogging. Voor de kinderen is er het activiteitenprogramma, Wannabe waarin kinderen worden omgetoverd tot bijvoorbeeld brandweerman of schilder. De Action Factory, een leuke activiteitenhal heeft kidsentertainment zoals PéPéTéVé shows, kids bingo en disco. Ook het Adventure Island is een feest, met een grote speeltuin, kinderboerderij en de wasberenopvang. De Sterrenwacht is er voor na zonsondergang. Na een leuke dag kan men heerlijk ontspannen in de sauna of het Turkse stoombad. ‘s Avonds verandert de Market Dome in een levendig uitgaanscentrum, waar elke dag wel iets te doen is voor jong en oud. Hier zijn verschillende restaurants zoals het nieuwe oosterse Mr. Woxys of het Pannekoekenhuisje.

De Huttenheugte ligt in het noorden van Drenthe vlakbij het vestingstadje Coevorden. In de omgeving van de Huttenheugte is het bekende Dierenpark Emmen te vinden met de allergrootste haaien van Europa en een prachtige vlindertuin. Daarnaast heb je in de omgeving de bekende hunebedden en een schaapskooi. Of bezoek Attractiepark Slagharen voor een spetterende dag uit. In de omgeving kunnen ook ontspannende wandel- en fietstochten gemaakt worden.