Welkom op

Camping Petite Suisse

Vakantiepark Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is een panoramacamping in de Belgische Ardennen. Geniet van het adembenemende uitzicht en de vele mogelijkheden voor (actieve) uitstapjes.

Adres:
Al Bounire 27
6960 Dochamps, België

Kenmerken Camping Petite Suisse

Openingstijden

Het gehele jaar door geopend

Parkeergelegenheid

Op de algemene parkeerplaatsen kan gratis geparkeerd worden.

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja geschikt voor gezinnen

Informatie Camping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse bevindt zich op 500 meter hoogte. Hierdoor heeft u vanaf dit kampeerterrein een werkelijk adembenemend uitzicht over de Ardennen. In dit gebied zijn vele outdoor activiteiten mogelijk, ga raften, survivallen, abseilen of mountainbiken en beleef een actieve kampeervakantie in de Ardennen. Maar ook voor rustige activiteiten zit u hier goed. Dankzij het dichte netwerk aan wandel- en fietsroutes kunnen vele tochten gemaakt worden. Vergeet ook zeker niet een dorpje te bezoeken of langs oude kastelen te rijden. 

Bij Petite Suisse is het mogelijk een comfortabele accommodatie of ingerichte tent te huren wanneer u niet beschikt over eigen kampeermiddelen. De ingerichte bungalowtenten bieden plaats aan maximaal 6 personen. Daarnaast heeft u de keuze uit chalets, stacaravans, Finse chalets en het familiehuis. Deze accommodaties bieden plaats aan 2 tot 12 personen en zijn voorzien van diverse voorzieningen als comfortabele bedden, een ingerichte keuken en sfeervolle woonkamer. Het familiehuis is luxe ingericht met infrarood sauna en badkamer met ligbad. De vakantiehuizen gaan door de natuurlijke uitstraling op in de omgeving.

Vanaf de kampeerplaatsen bij Camping Petite Suisse heeft u een prachtig uitzicht over het dal. Camping Petite Suisse heeft drie typen kampeerplaatsen, comfort, comfort plus en camperplaatsen. Op alle kampeerplaatsen zijn huisdieren toegestaan, wel zo gezellig! Afhankelijk van het type kampeerplaats heeft u de beschikking over een stroomvoorziening, watertappunt en CAI-aansluiting. Geniet van het echte kampeergevoel in de Belgische Ardennen bij Camping Petite Suisse.