Wereldtuinen Mondo Verde

Welkom in

Wereldtuinen Mondo Verde​

Wereldtuinen Mondo Verde

In Landgraaf, Limburg ligt het park Wereldtuinen Mondo Verde. Met één kaartje kunt u vier parken bezoeken met een gezamenlijke oppervlakte van 250.000 vierkante meter. Er zijn tuinen van over de hele wereld, een dierenpark, een dinofauna en diverse atracties.

Adres:
Groene Wereld 10
6372 PW
Landgraaf

Kenmerken Wereldtuinen Mondo Verde

Openingstijden

Bekijk de website van Mondo Verde voor de meest actuele openingstijden!

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 16,00
Volwassenen: € 22,50
Groepen vanaf 20 volwassenen: € 18,50 p.p.

Website

www.wereldtuinenmondoverde.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 4,00

Informatie Wereldtuinen Mondo Verde

In Landgraaf, Limburg ligt het park Wereldtuinen Mondo Verde. Met één kaartje kunt u vier parken bezoeken met een gezamenlijke oppervlakte van 250.000 vierkante meter. Er zijn tuinen van over de hele wereld, een dierenpark, een dinofauna en diverse atracties. Een Engelse, Marokkanse, Japanse of Russische tuin, de tropen of de woestijn, het is er allemaal in Wereldtuinen Mondo Verde. De kinderen zullen zich vooral vermaken in Mondo Dino, waar zij langs levensechte dinosauriërs kunnen lopen, en met de diverse spannende attracties als botsauto’s een klimtoren en klimvulkaan, een touwvlot en rotspaden. Jong en oud kunnen kijken naar een breed scala aan dieren in het dierenpark. Er zijn aapjes, geitjes en slangen, maar ook een hoop handtamme dieren.

In het dierenpark bevindt zich ook Europa’s grootste vogelkooi van 6.000 vierkante meter met diverse zeldzame en kleurrijke vogels. Wereldtuinen Mondo Verde is goed bereikbaar met de auto. Wie met het OV komt kan vanaf NS-station Heerlen buslijn 26 nemen.