Toversluis

Welkom bij

Pretpark Toversluis

Toversluis

Alle informatie over Pretpark Toversluis overzichtelijk op een rij.

Adres:
Nieuwstraat 83a
4524 EG
Sluis

Kenmerken Toversluis

Openingstijden

Buiten de vakanties om op maandag, dinsdag en donderdag gesloten. Op de overige dagen is het park vanaf 11:00 uur geopend!

Website

www.toversluis.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 3,00 per dag (€ 1,00 per uur)

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Toversluis

In Sluis, Zeeland, ligt recreatiecentrum Toversluis. In dit overdekte “Family Funtasy Parc” vindt men diverse activiteiten voor jong en oud onder één dak. In het Game Kingdom zijn diverse spelautomaten te vinden voor de wat oudere kinderen. Er is ook een bowlingbaan, een restaurant en een Casino voor bezoekers van boven de achttien.

Voor de jonge kinderen (tot en met twaalf jaar) is er een indoor speelgedeelte met verschillende attracties. Het speelgedeelte heeft onder andere luchtkussens, klimrekken, een ballenbak, glijbanen, een skelterbaan en trampolines. Het speelgedeelte leent zich ook uitstekend voor het organiseren van kinderfeestjes waarvoor zes verschillende arrangementen zijn.

In ‘de Wereldkeuken’ kan voor een vast bedrag onbeperkt gegeten worden. Er zijn tevens diverse arrangementen beschikbaar waarmee bijvoorbeeld de Wereldkeuken en bowlen gecombineerd kan worden. Toversluis is het best met de auto te bezoeken.