Recreatiepark 't Smallert

Welkom in

Recreatiepark 't Smallert

Recreatiepark 't Smallert

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt gezinspark ’t Smallert. Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud!

Adres:

Smallertsweg 8
8166 KD
Emst

Kenmerken Recreatiepark 't Smallert

Openingstijden

Bekijk de website van het park voor de meest actuele openingstijden!

Prijzen

Speelpark en forellenkwekerij vanaf 3 jaar: € 6,50
Kaarsenmakerij vanaf 3 jaar: € 5,50
Speeltuin, forellenkwekerij en kaarsenmakerij vanaf 3 jaar: € 11,00

Website

www.smallert.nl

Parkeergelegenheid

350 plaatsen

Parkeerkosten

Gratis

Informatie Recreatiepark 't Smallert

Op de Veluwe, in het kleine plaatsje Emst ligt gezinspark ’t Smallert. Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! Je vindt hier een speelpark, een forellenkwekerij met visvijvers, een kaarsenmakerij en een (dag)restaurant.

Het mooie speelpark is een echte uitdaging voor de kinderen. Lekker schommelen, klimmen en kano varen, maar ook jezelf uitleven op de spectaculaire glijbanen, pontjes, stapstenen en waterglijbaan maken het een echt dagje uit. Ook is er een mooie pannakooi waar wie weet de kinderen de vaders af kunnen troeven met hun voetbalkunsten.

Langs de forellenkwekerij kan een rondleiding worden gevolgd. Na het zien van een filmpje worden de vissen gevoerd en mogen kinderen proberen een vis te vangen met hun handen.
Er kan ook gevist worden op onze zelfgekweekte forellen. Wij beschikken over 3 visvijvers waar naar hartelust op forel gevist kan worden.

In onze kaarsenmakerij kan iedereen volgens de ambachtelijke methode zelf 2 kaarsen dompelen. Met een plankje met een lontje in de hand en de bijbehorende uitleg ga je aan de slag en een uur later ga je met 2 mooie, gekleurde en gevormde kaarsen weer naar buiten.

Lekker eten en drinken behoort ook tot de mogelijkheden. Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. Onze zaal is ook erg geschikt voor gezelschappen!