Sprookjeshof Zuidlaren

Welkom bij

Pretpark Sprookjeshof Zuidlaren

Sprookjeshof Zuidlaren

Alle informatie over Pretpark Sprookjeshof Zuidlaren overzichtelijk op een rij.

Adres:
Pretpark Sprookjeshof Zuidlaren
Groningerstraat 10
9471 AR
Zuidlaren

Kenmerken Sprookjeshof Zuidlaren

Openingstijden

Raadpleeg de website voor actuele openingstijden. 

Tickets

Bezoekers van 2 t/m 64 jaar: € 9,50
Bezoekers 65+: €7,50
Combiticket park + rondvaart: € 17,50
Jaarabonnement: € 33,95

Website

www.sprookjeshof.nl

Parkeergelegenheid

Aanwezig

Parkeerkosten

Gratis

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Sprookjeshof Zuidlaren

In Zuidlaren, Drenthe ligt het attractiepark Sprookjeshof. Het park bestaat uit een restaurant, sprookjespark een speeltuin en een kinderboerderij. Het is met name gericht op gezinnen met jonge kinderen. In het sprookjesgedeelte loopt men tusen bekende sprookjes als de Gelaarsde Kat, Sneeuwwitje, Assepoester, Berend Botje en nog vele anderen. Kinderen kunnen zich ook uitleven in de speeltuin met schommels, draaimolens, glijbanen en klimrekken. Ook is er een rodelbaan, helikopterbaan en een ‘air trampoline’. Voor de allerkleinsten is er het peuterhof. Tot slot is er de kinderboerderij waar onder andere: herten, schapen, eenden en Chinese flamingo’s te bewonderen zijn.

Naast Sprookjeshof Zuidlaren zelf kunnen er ook zalen gehuurd worden en is er voor volwassenen ook een casino. Een bezoek aan het park kan gecombineerd worden met een rondvaart op het nabijgelegen Zuidlaardermeer. Er zijn verder arrangementen beschikbaar voor uiteenlopende gelegenheden.

Sprookjeshof Zuidlaren is goed bereikbaar met de auto. Wie met het OV gaat kan buslijn 59 nemen vanaf NS-Station Groningen