Speelland Beekse Bergen

Welkom in

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een groot park dat bestaat uit een hoop speeltoestellen en een zandstrand. Vooral in de zomer met mooi weer kunnen kinderen tot 12 jaar zich prima vermaken in de waterattracties.

Adres:

Beekse Bergen 1
5081 NJ
Hilvarenbeek

Kenmerken Speelland Beekse Bergen

Openingstijden

Raadpleeg de website van Speelland Beekse Bergen voor de actuele openingstijden!

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 3 jaar: € 9,95 (online € 8,95)

Website

www.beeksebergen.nl/spelen

Parkeergelegenheid

Voor het park

Parkeerkosten

€ 5,00

Informatie Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een groot park dat bestaat uit een hoop speeltoestellen en een zandstrand. Vooral in de zomer met mooi weer kunnen kinderen tot 12 jaar zich prima vermaken in de waterattracties, zoals de Wave Rider, een watercarrousel waarmee je zelf de snelheid kunt bepalen. Of de aquashuttle, waar je gelanceerd wordt. Ook zijn er waterglijbanen en waterfietsen. Op het avontureneiland kun je op ontdekkingstocht, in verkeersland kun je je rijbewijs halen en op de Sahara-buggybaan scheur je door de woestijn!

Verder is er in Speelland De Beekse Bergen nog een rondvaartboot, trampolines, luchtkussens, speeltuinen, golfbaan en een kinderboerderij. Ook zijn er nog een aantal attracties waar je voor moet betalen, namelijk de botsauto’s, draaimolen, kidcars, minicars en waterpistolen. Ook bevindt zich in Speelland Beekse Bergen een souvenirsshop en verschillende verkooppunten voor eten en drinken.