Plopsa

Welkom in

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

In België zijn de Plopsa parken al jaren een groot succes, en ook veel Nederlandse gezinnen weten de weg naar het zuiden te vinden.

Adres:

Reindersdijk 57
7751 SH
Dalen

Kenmerken Plopsa Indoor Coevorden

Openingstijden

Voor de actuele openingstijden, zie de website van het park zelf. 

Prijzen

Personen tot 85 cm: gratis
Personen vanaf 85 tot 100 cm: € 10,99
Personen vanaf 100 cm: € 19,99
70+: € 10,99

Website

www.plopsaindoorcoevorden.nl

Parkeergelegenheid

In buurt van het park

Parkeerkosten

€ 6,00

Informatie Plopsa Indoor Coevorden

In het Drentse Dalen, bij Coevorden, opende op 30 april 2010 het overdekte pretpark Plopsa Indoor Coevorden de deuren. In België zijn de Plopsa parken al jaren een groot succes, en ook veel Nederlandse gezinnen weten de weg naar het zuiden te vinden. De Plopsa parken zijn gethematiseerd rondom de personages van Studio100, die veel kinderen kennen van TV. Voorbeelden hiervan zijn Samson en Gert, K3, Mega Mindy en natuurlijk Kabouter Plop, waar de parken hun naam aan danken.

Plopsa Indoor Coevorden richt zich vooral op de groep kinderen tot 12 jaar. Naast allerlei klimtoestellen zijn er diverse attracties te bezoeken. Zo is er de achtbaan Piratenbaan die door de ruige rotsen gaat, vrije valattractie De Vuurtoren en het bewegende schip De Woeste Zee. Tevens zijn er o.a. glijbanen, draaimolens en een ballenbad. In de plopwinkel zijn souvenirs van de diverse Studio100-creaties te bemachtigen. Wie van een dagje Plopsa Indoor trek heeft gekregen kan terecht bij het Plop Restaurant voor volledige maaltijden of het Plophuisje voor een tussendoortje.