Plaswijckpark

Welkom in

Plaswijckpark

Plaswijckpark

Dit pretpark bestaat uit een verkeerstuin, dierentuin, speeltuin en apenspeeltuin, en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en schoolklassen.

Adres:
Ringdijk 20
3053 KS
Rotterdam

Kenmerken Plaswijckpark

Openingstijden

Zeven dagen per week, ook in het winterseizoen en tijdens schoolvakanties. In het zomerseizoen (vanaf 30 maart t/m 28 oktober) geopend van 10.00 – 19.00 en in het winterseizoen (vanaf 29 oktober t/m 29 maart) geopend van 10.00 – 17.00.

Prijzen

April t/m oktober 2019:
0 t/m 1 jaar: Gratis
2 t/m 64 jaar: € 12,95
65+: € 8,70
Honden (aangelijnd): € 8,70

Website

www.plaswijckpark.nl

Parkeergelegenheid

In buurt van het park

Parkeerkosten

Gratis

Informatie Plaswijckpark

In Rotterdam ligt het Plaswijckpark. Dit pretpark bestaat uit een verkeerstuin, dierentuin, speeltuin en apenspeeltuin, en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en schoolklassen. In de verkeerstuin kunnen de kinderen op trapskelters een parcours afleggen met echte kruispunten en rotondes dat speciaal op kindergrootte is aangepast. Naast de diverse speeltoestellen zijn er in de speeltuin een aantal leuke attracties. Zo is er een kabelbaan, een historische carrousel, waterfietsen, een klim en een klauterberg. Nieuw zijn onze waterspeeltuin én de Kangaroetsjjjj waar de kinderen met bootjes het water in glijden. Tevens bouwen wij aan een binnenspeeltuin die vanaf begin 2013 opens is.

In de dierentuin kunt u natuurlijk diverse dieren bezichtigen zoals de Europese lynx, de Afrikaanse halfaap en de Zuid-Amerikaanse alpaca. Naast het kijken naar de apen kunnen kinderen ze ook naar hartelust nadoen in de ApenSpeelTuin waar ze als een aap kunnen klimmen en klauteren. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij zelfbedieningsrestaurant het Theehuis.

Plaswijckpark is goed bereikbaar met de auto en parkeren op het nabijgelegen terrein kost niets. Wie met het OV gaat kan vanaf Rotterdam Centraal tram 25 richting Schiebroek pakken.