Phantasialand

Welkom bij

Pretpark Phantasialand

Phantasialand

Het attractiepark Phantasialand is gelegen bij de Duitse plaats Brühl, in de buurt van Keulen.
Phantasialand is ooit in 1967 begonnen als sprookjespark maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een heus attractiepark met sprookjesachtige invloeden.

Adres:
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
Duitsland

Kenmerken Phantasialand

Openingstijden

Van 1 april t/m 3 november 2019 dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur
Van 6 juli t/m 25 augustus dagelijks van 09:00 tot 20:00 uur

Prijzen

Kinderen tot 4 jaar: gratis
Kinderen tot 11 jaar: €39,50
Volwassenen: €49,50
Vanaf 60 jaar: €39,50

Parkeergelegenheid

bij het park

Parkeerkosten

3 euro per dag

Website

www.phantasialand.de

Geschikt voor gezinnen

Ja

Informatie Phantasialand

Er zijn in totaal meer dan 40 attracties te vinden in Phantasialand. Omdat Phantasialand niet erg groot is, staan de attracties vrij dicht op elkaar, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Er zijn onder meer achtbanen, waterbanen, ‘darkrides’ en nog veel meer attracties, dus voor iedere bezoeker is wel een attractie aanwezig! Ook worden er shows opgevoerd waar je van kan genieten als je even niet rond geslingerd wil worden in een attractie. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook nog het sprookjesbos en het avonddoolhof waar je ongehinderd rond kan lopen.

Phantasialand heeft ook restaurants die volledig in het thema blijven. Een Afrikaans restaurant waar je bijvoorbeeld springbok of Baba Ganoush kan eten. Heb je je nou altijd al afgevraagd hoe dat smaakt? Dit is je kans! Bij Phantasialand horen ook twee themahotels waar je kan overnachten om het helemaal compleet te maken. En als klap op de vuurpijl kan je bij hotel Ling Bao van Phantasialand ook nog eens genieten van een spa.