Speelpark Oud Valkeveen

Welkom in

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen

Tussen Naarden en Huizen ligt Speelpark Oud Valkenveen. In een groene omgeving kunnen gezinnen met kinderen tot 12 jaar zich hier prima vermaken.

Adres:

Oud Huizerweg 2
1411 GZ
Naarden

Kenmerken Speelpark Oud Valkeveen

Openingstijden

Raadpleeg de website voor actuele openingstijden

Prijzen

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Vanaf 2 jaar: € 10,50 (online: € 9,50)
65+ en gehandicapten: € 8,50

Website

www.oudvalkeveen.nl

Parkeergelegenheid

In de buurt van het park

Parkeerkosten

Gratis

Informatie Speelpark Oud Valkeveen

Tussen Naarden en Huizen ligt Speelpark Oud Valkenveen. In een groene omgeving kunnen gezinnen met kinderen tot 12 jaar zich hier prima vermaken. Er zijn in het park diverse speeltoestellen, een achtbaan, botsauto’s, een skelterbaan, oldtimers, een grote glijbaan, een piratenfort en een vrije val. Sinds het seizoen 2010 is er zelfs een indoorspeelhal. Ook kan men bij mooi weer gebruik maken van het recreatiestrand aan het gooimeer.

Wie al zittend Speelpark Oud Valkeveen wil bekijken kan instappen in het treintje dat rondrijdt. Een aantal overdekte attracties zorgen ervoor dat er ook bij wat minder weer genoeg te doen is. Door het pretpark heen staan diverse picknicktafels, maar er is ook een smulterras waar u diverse snacks kunt bestellen.

Naast de attracties is er ook een animatieteam en een theater. Hier worden ook voor schoolreisjes speciale voorstellingen opgevoerd. Speelpark Oud Valkenveen is goed bereikbaar met de auto. Met het OV kan men vanaf NS-Station Naarden-Bussum buslijn 100 nemen.