Madurodam

Welkom in

Madurodam

Madurodam

Madurodam vertelt het grote verhaal van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.

Adres:

George Maduroplein 1
2584 RZ
‘s-Gravenhage

Kenmerken Madurodam

Openingstijden

• 7 januari –  17 maart: 11:00 tot 17:00 uur
• 18 maart – 3 mei: 09:00 tot 20:00 uur
• 4 mei: 09:00 tot 17:00 uur
• 5 mei – 1 september: 09:00 tot 20:00 uur

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar: gratis
Individuele bezoekers: € 17,50
Abonnement: € 30,00
Familie/vrienden abonnement (4 personen): € 87,50

Website

www.madurodam.nl

Parkeergelegenheid

In buurt van het park

Parkeerkosten

€ 8,50

Informatie Madurodam

Madurodam vertelt het grote verhaal van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat net zoals hij bij de DJ tafel. Leer vliegen als een piloot op Schiphol, en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.
Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Laat daarna zien of jij een echte Wesley Sneijder bent op onze voetbalveldjes. Verder hebben we een avontuurlijke speeltuin om lekker in uit te razen, en een Nijntje speeltuin voor de (aller)kleinsten. Tot slot moet je natuurlijk een vette 3D scan van jezelf laten maken in de Fantasitron.

Sinds 2015 hebben we iets nieuws: Het Hof van Nederland! Beleef het verhaal van het ontstaan van Nederland en ga met ons mee naar dit spannende moment in de Nederlandse geschiedenis. Je voelt de wind door je haren en wat zie ik daar? Een haard die aan gaat?

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, dus kom en ontdek het grote verhaal van Nederland.