Welkom in

Luchtvaardmuseum Aviodrome

Luchtvaardmuseum Aviodrome

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen binnen en in de buitenlucht. Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!

Adres:
Pelikaanweg 50
8218 PG
Lelystad

Luchtvaardmuseum Aviodrome

Openingstijden

Het hele jaar geopend
Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00 uur

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar: gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar (incl. speurtocht): € 14,95
Volwassenen: € 17,95
Mindervaliden: € 12,95

Korting op jouw Aviodrome kaartje? Bestel ze online via de website van het pretpark!

Website

www.aviodrome.nl

Parkeergelegenheid

Bij het park

Parkeerkosten

€ 5,00 (maximaal tarief per dag)

Informatie Luchtvaartmuseum Aviodrome

Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator!

 

De collectie van Aviodrome bestaat uit de mooiste juweeltjes uit de luchtvaartgeschiedenis. Ken jij de Junkers 52, Uiver, Fokker Spin en Lockheed Constellation al? Deze staan opgesteld in het museum en de buitenexpositie. Een aantal vliegtuigen kun je ook vanbinnen bekijken. Maar dat is nog niet alles: vanuit de nostalgische verkeerstoren is het zicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport fenomenaal! Meerdere malen per dag zijn er gratis rondleidingen. De vrijwilligers nemen je vol enthousiasme mee in de wereld van vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.

 

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Zijn jouw zenuwen Spykerhard? Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome!